Tarieven

Personen:

Goed gesprek (1 uur) €90,- per uur incl. BTW
Intakegesprek (1 uur) €90,- per uur incl. BTW
Consult regressietherapie (gemiddeld 2 uur) €90,- per uur incl. BTW

Bij een eerste consult betaal je voor het eerste uur € 60,00 incl. BTW. De eerste twintig minuten worden niet in rekening gebracht. Deze staan in het teken van wederzijdse kennismaking.

Eén of meer goede gesprekken staan op zichzelf (zijn niet gekoppeld aan regressietherapie). Kies je desondanks na één of meerdere goede gesprekken voor regressietherapie dan hoeft er geen intakegesprek meer plaats te vinden. Een intakegesprek is bedoeld om kennis te maken en de hulpvraag te verkennen ten behoeve van een consult regressietherapie. Een afspraak voor regressietherapie wordt pas gemaakt als er sprake is van een vierkant van vertrouwen (zie homepage). De consulten worden niet vanuit de basisverzekering vergoed. Een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen / complementaire zorg is aan te bevelen. Vraag, om verrassingen te voorkomen, vooraf aan je zorgverzekeraar of zij de NVRT als beroepsvereniging erkent. Voor studenten en andere cliënten met een klein inkomen die niet aanvullend verzekerd zijn kan een aangepast tarief worden overeengekomen.

Bedrijven / instellingen:

Indien bedrijven / instellingen voor hun medewerkers gebruik maken van de diensten van Balancing People gelden de volgende tarieven:

Goed gesprek (1 uur) €120,- per uur excl. BTW
Intakegesprek (1 uur) €120,- per uur excl. BTW
Consult regressietherapie (gemiddeld 2 uur) €120,- per uur excl. BTW

Bij een eerste consult betaal je voor het eerste uur €80,00 excl. BTW. De eerste twintig minuten worden niet in rekening gebracht. Deze staan in het teken van wederzijdse kennismaking.

Zowel voor personen als bedrijven / instellingen geldt: als een afspraak niet door kan gaan dient deze door de cliënt zelf uiterlijk 24 uur van te voren te zijn afgezegd anders worden de kosten voor de gereserveerde tijd doorberekend. Het afzeggen van een afspraak op maandag dient uiterlijk op de vrijdag daaraan voorafgaand te worden gedaan.

Voor een overzicht van vergoedingen door zorgverzekeraars kunt u terecht op catcomplemtair.nl