Reacties van cliënten

 

 

Reacties van cliënten

Hieronder kun je je ervaringen met Balancing People delen.

16 Reacties

 1. Sophie

  Het is nu ongeveer een ruime jaar geleden sinds mijn sessie en ik kan nog steeds zeggen dat het goed gaat. Ik heb 1 sessie gedaan met Stephan van 2 uur. Dit was vrij intensief, maar vanaf het moment dat ik de deur uitstapte voelde ik mij een nieuw persoon. Stephan zelf ik een hele aardige, grappig man, die je direct op je gemak stelt. Sinds mijn sessie heb ik Stephan aangeraden aan meerdere kennissen en zij delen allemaal dezelfde ervaring als mij.
   

  Antwoord
 2. Dirkje

  Regressietherapie met Stephan heeft mij enorm geholpen om heftige gebeurtenissen te verwerken en weer sterk in mijn eigen schoenen te staan. Het werken met Stephan was erg fijn, hij is erg flexibel en luisterde echt naar mijn behoeftes. Hij stelde me op m’n gemak door zijn aardige en rustige uitstraling en maakte hier een daar een grapje. Het process was vrij intensief maar vooral ook heel mooi, ik heb dingen over mezelf geleerd die ik anders nooit had ontdekt en ik voel me weer helemaal mezelf hierdoor.
   

  Antwoord
 3. Simone

  Doordat ik zag hoe mijn dochter enorm veel baat had door haar sessie bij Stephan.
  En zij mij aanraadde om ook naar hem toe gaan, ben ik “gezwicht.”
  Totaal geen spijt gehad gehad.
  Na een zware jeugd depressies ontwikkel en later de diagnose gekregen van bipolaire aandoening, dacht ik dat medicatie de belangrijkste oplossing zou zijn.
  Via de GGZ is mij nooit therapie aangeboden
  Dacht t ook niet nodig te hebben.
  Bij Stephan zijn de belangrijkste jeugdincidenten en pijn geheeld.
  Op een liefdevolle warme manier. Mijn overleden soulmate hond was aan mijn zijde. Prachtig erbij betrokken door Stephan, waardoor alles zoveel makkelijker verliep.
  Heel erg bedankt! Ik voel me zoveel sterker en zekerder van mezelf!
   

  Antwoord
 4. Bibi

  Ik heb erg veel baat gehad bij de sessies van Stephan en ik kijk hier met een fijn gevoel op terug. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en iedere sessie ging ik met een opgelucht gevoel naar huis.
   

  Antwoord
 5. Annamarie

  De behandeling bij Stephan heb ik als heel waardevol ervaren. Door ervaringen als kind had ik een manier van omgaan met stress ontwikkeld wat niet goed was voor mij. Altijd bezig met een ander en destructieve gedachten over, en tegen, mezelf. Het resulteerde voor de tweede keer in een burn-out. Door de behandeling bij Stephan heb ik inzicht in mezelf gekregen en handvatten die ik ten alle tijde kan gebruiken in het dagelijks leven.
  Ik ben erg dankbaar daarvoor! Stephan heb ik ervaren als een heel warm, rustig en betrokken persoon. Ik voelde me veilig en op mijn gemak en kon mezelf open stellen.
  Op naar een toekomst waarin ik mezelf centraal durf te zetten!
   

  Antwoord
 6. Max

  Het bewust herleven van trauma’s kan zwaar zijn maar door de open, kundige en zachte begeleiding van Stephan voelde ik mij gesterkt en capabel om alles wat op kwam aan te gaan en een plek te geven.
  Ik zit dankzij de sessies regressietherapie een stuk beter in mijn vel. Stephan begeleide mij tijdens twee bijzondere ervaring waarin ik in een veilige en vertrouwde omgeving pijnlijke herinneringen uit mijn verleden kon herleven en verzachten. Het leven voelt sindsdien stukken lichter en ik sta meer in mijn kracht. Een ongelofelijk resultaat. Ik wil het iedereen dan ook van harte aanbevelen. Stephan ontzettend bedankt.
   

  Antwoord
 7. Luz

  In totaal ben ik 2x bij Stephan geweest en ik moet zeggen dat ik er veel baat bij heb gehad. Een geheel nieuwe therapie voor mij. Stephan stelt je geweldig op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ik heb me nooit ongemakkelijk gevoeld bij hem en kan zijn praktijk zeker aanraden. Betrouwbaar.
   

  Antwoord
 8. Max

  Na twee sessies met Stephan voel ik mij vrijer, lichter en fijner. Ik durf te zeggen dat het mij enorm geholpen heeft. Een aantal zaken waar ik al jaren mee worstelde zijn nagenoeg verdwenen. En dat allemaal dankzij die paar uur tijd met Stephan. Ik vond de begeleiding prettig en voelde mij enorm op mijn gemak en vertrouwd. Daardoor kon ik mij kwetsbaar opstellen en wist ik dat ik in goede handen was om deze confronterende belevenis door te maken. Nogmaals, ik heb hier zoveel winst mee geboekt. Ik zou het een ieder die hier open voor staat van harte aanbevelen. Dankjewel Stephan.
   

  Antwoord
 9. Vanessa

  Ik heb mij in de sessies bij Stephan altijd zeer op mijn gemak gevoeld. Hij is open, flexibel en stelt je echt op je gemak. Hij laat dingen komen zoals ze zijn maar geeft wel op het juiste moment sturing en input om tot de kern te komen. Ik vind de combinatie van een regressie sessie en praten een mooie combinatie van het ‘spirituele’ en praktische; handvatten meekrijgen waar je echt iets aan hebt.
   

  Antwoord
 10. Jade

  Ik heb twee sessies gehad bij Stephan, ik heb deze als zeer prettig ervaren. Ik vond het aan het begin lastig voor te stellen dat deze sessies mij gingen helpen zoals ze dat nu hebben gedaan. Het was heel verlichtend en ik voelde een letterlijke last van mijn schouders vallen na de eerste sessie. Stephan hielp mij door het proces heen en dat voelde enorm vertrouwd. Stephan is een aangename zachtaardige man. Voor mij stond “het terug nemen van mijn energie” centraal tijdens de sessies. Dit is naar mijn gevoel gelukt en dat is voor mij heel waardevol. We hebben ondanks de intensiteit van de therapie, ook zeker kunnen lachen met elkaar. Ik ben Stephan enorm dankbaar en ik zal hem dan ook zeker aanraden voor iedereen die zich wilt openstellen voor hulp.
   

  Antwoord
 11. Arjen

  De regressietherapie heeft veel bij me losgemaakt en laat veel dingen op hun plaats vallen. Ik merkte op vakantie dat ik inderdaad meer een geheel ben geworden waarin niet iemand telkens in een hoekje zit te huilen, bang is enz. Ik zie de toekomst met vertrouwen (op eigen kracht) tegemoet.
  In het eerste gesprek vertelde ik dat ik beseft had dat er een jongetje van 8 in mij zat te schuilen toen ik bij een 1000jarige eik stond en merkte dat de stroom die de boom door mij op gang bracht vastliep op een stuk onverwerkt verleden (waardoor ik spontaan ging huilen). Ik geloof dat ik dat verleden door het voor mij zeer verrassende verloop van de sessie wel heb verwerkt/actief aan het verwerken ben. Tijdens de vakantie stuitten we op een 400 jaar oude plataan waar ik vrijwel onmiddellijk contact mee maakte en de stroom die langs deze boom omlaag kwam vloeide zonder belemmeringen door me heen en maakte me diep gelukkig, hoe wonderlijk dat misschien ook klinkt. Toen realiseerde ik me hoe helend je therapie is geweest: hij en ik zijn een geworden en helpen elkaar. Nogmaals mijn dank voor je begeleiding en loepzuivere intuities.
   

  Antwoord
 12. Lianne

  Stephan is een hele fijne therapeut. Hij biedt een veilig en zacht veld en faciliteert hiermee de vrijheid om echt in je onderbewustzijn je stukken aan te gaan en te helen. Dankjewel!
   

  Antwoord
 13. Astrid

  Meerdere keren in mijn leven heb ik een Stephan moment mee mogen maken. Als ik ergens tegen aan loop in mijn leven wat niet fijn voelt en ik iemand nodig heb om hiermee om te gaan roep ik de hulp van Stephan in. Stephan is een fijne rustige man met veel humor en een persoon die nergens een oordeel over heeft/geeft. Alles is zoals het is, alles is ok voor hem en niets wordt als vreemd ervaren. Zo ben ik met hem mijn boomhut wezen ontdekken, heb ik een voor mij onbekend kind ontdekt en ben ik de laatste keer heerlijk wezen paardrijden met Stephan. De sessies zijn elke keer een verademing, Vanaf het moment dat ik de deur weer uitloop weet ik van top tot teen dat het goed is. Daarbij geeft Stephan je elke keer handvaten om gemakkelijk terug te grijpen naar de mooie momenten die ik daar beleefd heb. In. In omgeving geef ik vaak de tip: gevalletje Stephan. Met mooi resultaat. Ik kan hem echt iedereen aanraden, het voelt als iets natuurlijks een sessie met Stephan. Het is alsof ik hem al mijn hele leven ken en af en toe weer eens ontmoet om mij door het leven heen te helpen. Ik doe het natuurlijk helemaal,zelf, maar Stephan is een geweldige begeleider.
   

  Antwoord
 14. Lemar

  In de tijd vóór de sessies met Stephan merkte ik in mezelf dat bepaalde dingen me bezighielden (binnen de familie), twijfel aan mijn intuïtie, en ik herhaaldelijk bepaalde remmingen voelde bij mezelf naar de buitenwereld toe.
  De afgelopen maanden heb ik meerdere sessie over deze onderwerpen gehad. Bij Stephan in de stoel zitten of liggen (inclusief kopje thee) voelt erg vertrouwd. Hij neemt de tijd voor je, en is met al zijn aandacht bij je.
  Aan de ene kant zijn we met de intuïtie aan de gang gegaan. Door de sessies heeft mijn intuïtie vertrouwen gekregen, wat heeft gezorgd voor een stuk rust en de ruimte om het (binnen de familie) te onderzoeken.
  Aan de andere kant hebben de sessies ervoor gezorgd dat ik de remmingen heb losgelaten. Hierdoor ervaar ik meer levendigheid en flow in het dagelijkse leven.
  Dankjewel voor de gesprekken! 🙂
   

  Antwoord
 15. Klaas

  In de loop van de jaren ben ik een paar keer bij Stephan geweest, zowel voor een gesprek als ook regressies, en ik kan zeggen dat het altijd heel zinvol, prettig en verhelderend was, zijn warme vermogen om in te tunen op mijn soms diffuse themas als een soort klankbord en samen dan te onderzoeken waar je staat en hoe je reageert op aspekten van jezelf en de wereld, geeft een soort hernieuwd zelfvertrouwen en handvat om vooral je eigen pad van zelfonderzoek en ontwikkeling weer duidelijker te zien en durven volgen….
   

  Antwoord
 16. Maurice

  Ik heb de sessies als erg fijn ervaren ondanks de zware onderwerpen. Het is meer dan regressie alleen. Ik zou Stephan zeker aanraden. Hij is deskundig en heel fijn in omgang.
   

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *