Reacties van cliënten

Hieronder kun je je ervaringen met Balancing People delen.

8 Reacties

 1. Sophie

  Het is nu ongeveer een ruime jaar geleden sinds mijn sessie en ik kan nog steeds zeggen dat het goed gaat. Ik heb 1 sessie gedaan met Stephan van 2 uur. Dit was vrij intensief, maar vanaf het moment dat ik de deur uitstapte voelde ik mij een nieuw persoon. Stephan zelf ik een hele aardige, grappig man, die je direct op je gemak stelt. Sinds mijn sessie heb ik Stephan aangeraden aan meerdere kennissen en zij delen allemaal dezelfde ervaring als mij.

  Antwoord
  • Simone

   Doordat ik zag hoe mijn dochter enorm veel baat had door haar sessie bij Stephan.
   En zij mij aanraadde om ook naar hem toe gaan, ben ik “gezwicht.”
   Totaal geen spijt gehad gehad.
   Na een zware jeugd depressies ontwikkel en later de diagnose gekregen van bipolaire aandoening, dacht ik dat medicatie de belangrijkste oplossing zou zijn.
   Via de GGZ is mij nooit therapie aangeboden
   Dacht t ook niet nodig te hebben.
   Bij Stephan zijn de belangrijkste jeugdincidenten en pijn geheeld.
   Op een liefdevolle warme manier. Mijn overleden soulmate hond was aan mijn zijde. Prachtig erbij betrokken door Stephan, waardoor alles zoveel makkelijker verliep.
   Heel erg bedankt! Ik voel me zoveel sterker en zekerder van mezelf!

   Antwoord
 2. Dirkje

  Regressietherapie met Stephan heeft mij enorm geholpen om heftige gebeurtenissen te verwerken en weer sterk in mijn eigen schoenen te staan. Het werken met Stephan was erg fijn, hij is erg flexibel en luisterde echt naar mijn behoeftes. Hij stelde me op m’n gemak door zijn aardige en rustige uitstraling en maakte hier een daar een grapje. Het process was vrij intensief maar vooral ook heel mooi, ik heb dingen over mezelf geleerd die ik anders nooit had ontdekt en ik voel me weer helemaal mezelf hierdoor.

  Antwoord
 3. Bibi

  Ik heb erg veel baat gehad bij de sessies van Stephan en ik kijk hier met een fijn gevoel op terug. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en iedere sessie ging ik met een opgelucht gevoel naar huis.

  Antwoord
 4. Annamarie

  De behandeling bij Stephan heb ik als heel waardevol ervaren. Door ervaringen als kind had ik een manier van omgaan met stress ontwikkeld wat niet goed was voor mij. Altijd bezig met een ander en destructieve gedachten over, en tegen, mezelf. Het resulteerde voor de tweede keer in een burn-out. Door de behandeling bij Stephan heb ik inzicht in mezelf gekregen en handvatten die ik ten alle tijde kan gebruiken in het dagelijks leven.
  Ik ben erg dankbaar daarvoor! Stephan heb ik ervaren als een heel warm, rustig en betrokken persoon. Ik voelde me veilig en op mijn gemak en kon mezelf open stellen.
  Op naar een toekomst waarin ik mezelf centraal durf te zetten!

  Antwoord
 5. Max

  Het bewust herleven van trauma’s kan zwaar zijn maar door de open, kundige en zachte begeleiding van Stephan voelde ik mij gesterkt en capabel om alles wat op kwam aan te gaan en een plek te geven.
  Ik zit dankzij de sessies regressietherapie een stuk beter in mijn vel. Stephan begeleide mij tijdens twee bijzondere ervaring waarin ik in een veilige en vertrouwde omgeving pijnlijke herinneringen uit mijn verleden kon herleven en verzachten. Het leven voelt sindsdien stukken lichter en ik sta meer in mijn kracht. Een ongelofelijk resultaat. Ik wil het iedereen dan ook van harte aanbevelen. Stephan ontzettend bedankt.

  Antwoord
 6. Luz

  In totaal ben ik 2x bij Stephan geweest en ik moet zeggen dat ik er veel baat bij heb gehad. Een geheel nieuwe therapie voor mij. Stephan stelt je geweldig op je gemak en neemt alle tijd voor je. Ik heb me nooit ongemakkelijk gevoeld bij hem en kan zijn praktijk zeker aanraden. Betrouwbaar.

  Antwoord
 7. Max

  Na twee sessies met Stephan voel ik mij vrijer, lichter en fijner. Ik durf te zeggen dat het mij enorm geholpen heeft. Een aantal zaken waar ik al jaren mee worstelde zijn nagenoeg verdwenen. En dat allemaal dankzij die paar uur tijd met Stephan. Ik vond de begeleiding prettig en voelde mij enorm op mijn gemak en vertrouwd. Daardoor kon ik mij kwetsbaar opstellen en wist ik dat ik in goede handen was om deze confronterende belevenis door te maken. Nogmaals, ik heb hier zoveel winst mee geboekt. Ik zou het een ieder die hier open voor staat van harte aanbevelen. Dankjewel Stephan.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *