Reacties van cliënten

Hieronder kun je je ervaringen met Balancing People delen.

4 Reacties

 1. Sophie

  Het is nu ongeveer een ruime jaar geleden sinds mijn sessie en ik kan nog steeds zeggen dat het goed gaat. Ik heb 1 sessie gedaan met Stephan van 2 uur. Dit was vrij intensief, maar vanaf het moment dat ik de deur uitstapte voelde ik mij een nieuw persoon. Stephan zelf ik een hele aardige, grappig man, die je direct op je gemak stelt. Sinds mijn sessie heb ik Stephan aangeraden aan meerdere kennissen en zij delen allemaal dezelfde ervaring als mij.

  Antwoord
  • Simone

   Doordat ik zag hoe mijn dochter enorm veel baat had door haar sessie bij Stephan.
   En zij mij aanraadde om ook naar hem toe gaan, ben ik “gezwicht.”
   Totaal geen spijt gehad gehad.
   Na een zware jeugd depressies ontwikkel en later de diagnose gekregen van bipolaire aandoening, dacht ik dat medicatie de belangrijkste oplossing zou zijn.
   Via de GGZ is mij nooit therapie aangeboden
   Dacht t ook niet nodig te hebben.
   Bij Stephan zijn de belangrijkste jeugdincidenten en pijn geheeld.
   Op een liefdevolle warme manier. Mijn overleden soulmate hond was aan mijn zijde. Prachtig erbij betrokken door Stephan, waardoor alles zoveel makkelijker verliep.
   Heel erg bedankt! Ik voel me zoveel sterker en zekerder van mezelf!

   Antwoord
 2. Dirkje

  Regressietherapie met Stephan heeft mij enorm geholpen om heftige gebeurtenissen te verwerken en weer sterk in mijn eigen schoenen te staan. Het werken met Stephan was erg fijn, hij is erg flexibel en luisterde echt naar mijn behoeftes. Hij stelde me op m’n gemak door zijn aardige en rustige uitstraling en maakte hier een daar een grapje. Het process was vrij intensief maar vooral ook heel mooi, ik heb dingen over mezelf geleerd die ik anders nooit had ontdekt en ik voel me weer helemaal mezelf hierdoor.

  Antwoord
 3. Bibi

  Ik heb erg veel baat gehad bij de sessies van Stephan en ik kijk hier met een fijn gevoel op terug. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en iedere sessie ging ik met een opgelucht gevoel naar huis.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *